یخ زدایی لوله
اگر در فصل ها سرد سال هستید باید قبل از یخ زدگی لوله ها و احتمالا ترکیدگی از لوله هایتان مراقبت کنید. ولی اگر حجم آب لوله های شما کم شده و احتمال می دهید لوله هایتان یخ زده در این مقاله به شما کمک می کنیم تا لوله یخ زده را پیدا کنید و یخ زایی کنید و مطمئن شوید که لوله های شما دوباره یخ نمی زند.
مراحل یخ زدایی لوله
مراحل زیر به شما کمک می کند تا همه چیز را به سرعت به حالت عادی برگردانید.
مرحله 1: انسداد را شناسایی کنید
اولین اقدام در یخ زدایی لوله ها این است که ، باید قبل از هر گونه اقدامی، محل لوله مسدود شده را پیدا کنید. شما می توانید اقدامات زیر را برای پیدا کردن منبع یخ زدگی انجام دهید.
- به دنبال شواهدی مبنی بر یخ زدگی در طول لوله ها.
- از دستان خود برای احساس کردن یخ زدگی در امتداد لوله استفاده کنید تا زمانی که به قسمتی برسید که سردتر از بقیه باشد. ممکن است برای شما مفید باشد که دمای لوله مسدود شده را با دمای لوله ای که می دانید آب آزادانه در آن جریان دارد، مقایسه کنید.
به یاد داشته باشید، در هوای بسیار سرد، ممکن است چندین ناحیه یخ زده در یک لوله پیدا کنید. این امر به ویژه در بخشهای که لولههایی که در معرض زهکشی قرار دارند یا جایی که لوله وارد خانه شما میشود رایج است.
مرحله 2: از اوسایل خود محافظت کنید
اگر فکر می کنید لوله ای یخ زده است، از همه چیز های اطراف آن محافظت کنید تا در صورت ترکیدن آسیبی نبیند. اقلام کوچکتر را بردارید و اقلام بزرگتر را بپوشانید. تا با خیالی آسوده فرایند یخ زدایی لوله را انجام دهید.
مرحله 3: شیر توقف را ببندید
شیر اصلی آب را ببندید شیرهای اصلی معمولا در ورودی ها خانه های ویلایی و یا زیر سینک آشپزخانه یا جایی که لوله سرویس وارد خانه شما می شود وجود دارند. اگر مخزن آب سرد دارید، سوپاپ را خاموش کنید (این مخزن معمولاً در اتاق زیر شیروانی کار گذاشته می شود.) مرحله ۳ یکی از مراحل مهم در فرایند یخ زایی لوله می باشد.
مرحله 4: نزدیکترین شیر را باز کنید
شیر سردی را که نزدیک ترین شیر آب به لوله یخ زده است باز کنید. این موضوع باعث می شود که آب در هنگامی که جریان دارد ذوب شود و در واقع لوله یخ زدایی گرددرو گرفتگی لوله از بین برود.
مرحله 5: یخ زدایی را شروع کنید
با استفاده از سشوار، سعی کنید یخ لوله را با دقت آب کنید به شدت مراقب باشید زیرا لوله در هر زمان از فرایند یخ زدایی ممکن است بترکیده و با شروع آب شدن آن، آب اسپری کند. اگر سشوار ندارید، می توانید به آرامی بخش یخ زده را با پوشاندن آن با بطری های آب گرم یا بسته های حرارتی آب کنید.
به یاد داشته باشید که هرگز از شعله برهنه یا تفنگ حرارتی برای آب کردن یخ استفاده نکنید زیرا ممکن است به لوله های شما آسیب برساند و خطر آتش سوزی ایجاد کند.
مرحله 6: لوله را برای آسیب دیدگی بررسی کنید
هنگامی که لوله های خود را یخ زدایی کردید، آنها را به طور کامل برای هر گونه علائم آسیب یا نشت بررسی کنید. اگر لوله ها آسیب دیده اند، باید با یک لوله کش تماس بگیرید تا مشکل را برطرف کند. در این بین می توانید از متخصصین مجموعه لوله بازکنی تهران بزرگ کمک بگیرید.
مرحله 7: شیرها را باز کنید
هنگامی که انسداد یخ زدایی شد، شیر استاپ و سوپاپ را دوباره باز کنید و آب را تا زمانی که جریان عادی برقرار شود، باز نگه دارید و اطمینان حاصل کنید که لوله ها نشتی ندارند و جریان آب به خوبی برقرار است.در صورت وجود نشتی باید به سرعت با یک لوله بازکن متخصص تماس حاصل نمایید تا خصارات جانبی متحمل خانه نگردد.
بیمه نامه خود را بررسی کنید
بهتر است در اسرع وقت بیمه نامه خود را بررسی کنید، زیرا ممکن است هزینه های ناشی از خسارات وارده در اثر یخ زدایی لوله را پوشش دهد. اگر در مناطق سردسیری وسرد سکونت دارید انجام بیمه برای لوله کشی ها یک اقدام مقرون به صرفه می باشد.
خشک کردن خانه
هر اتاق آسیب دیده را با باز نگه داشتن درها و پنجره ها (در صورت امکان) و روشن نگه داشتن گرمایش خشک کنید. کشوها و درهای کمد را باز بگذارید تا سریعتر خشک شوند و به فکر استفاده از دستگاه رطوبت گیر باشید که به خشک شدن بیشتر اتاق کمک می کند.
اقلام آسیب دیده را نگه دارید
وسایلی که در اثر آب آسیب دیده اند را بلافاصله دور نریزید، زیرا ممکن است شرکت بیمه شما نیاز به بررسی آنها داشته باشد همه چیز را با هم در جای خشک نگهداری کنید. ترکیدگی یا یخ زدگی لوله در خانه شما می تواند دردسر و هزینه زیادی برای شما ایجاد کند از این رو می توانید اطلاعاتی را درباره روش های محافظت از لوله برای جلو گیری از یخ زدگی لوله ها در این صفحه مطالعه کنید.
بدون دیدگاه